PALVELUN KÄYTTÖ YHTISÖSSÄ

KIMPPAKYYDIT JÄSENILLE

Jos luulet että kaupunkisi tai kuntasi asukkaat, työntekijäsi, paikallinen naapurustosi, kerhosi tai yhdistyksesi jäsenet, tai asiakkaasi saattaisivat olla kiinnostuneita kimppakyydeistä, helpoin tapa auttaa heitä alkuun on kertoa palvelusta. Yhteisöllesi ei aiheudu mitään kuluja palvelun hyödyntämisestä tällä tavalla, eikä jäsenillekään aiheudu kuluja ennen kuin he ryhtyvät tekemään varsinaisia kimppakyytejä (ja silloinkin ne ovat vain pieni osa polttoainekuluista).

Riippuen siitä mikä tuntuu helpoimmalta, voit lähettää heille sähköpostia, postata aiheesta sosiaalisessa mediassa, julkaista jutun Intranetissä, tai vai jutella asiasta kun tapaat ihmisiä. Voit vapaasti kopioida tekstiä ja kuvia näiltä sivuilta kirjoitusurakkaa nopeuttaaksesi, tai sisällyttää linkkejä näihin sivuihin. On aina hyvä idea laittaa mukaan linkki http://piggybaggy.com jonka voi klikata auki suoraan tekstistä palvelun vilkaisemiseksi tai siihen rekisteröitymiseksi.

KIMPPAKYYTIRYHMÄ JÄSENILLE

Jos haluat auttaa jäseniäsi löytämään toisensa helpommin palvelun käyttäjien seasta, voit luoda uuden käyttäjäryhmän klikkaamalla ryhmäikonia ylävasemmalla ja sitten “Lisää ryhmä” nappia. Sinun täytyy tehdä pankkitunnistautuminen käyttäjätilillesi voidaksesi luoda ryhmän. Luotuasi ryhmän sinusta tulee sen hallinnoija, ja voit muokata sitä klikkaamalla samaa ryhmäikonia. Yhteisöllesi ei aiheudu mitään kuluja tavanomaisen ryhmän luomisesta ja sen käytöstä palvelussa.

Kun luot uuden ryhmän, voit antaa seuraavia tietoja:

  • Ryhmän nimi: ryhmän nimi, jonka ryhmän jäsenet ja muut käyttäjät tunnistavat helposti, mielellään lyhyt jotta se mahtuu hyvin palvelussa käytettäviin pop-up ikkunoihin ja ilmoituksiin.
  • Oma kimppakyytisivu: paikallinen kimppakyyti Facebook-sivu, hankesivu, paikallisliikenteen aikataulu, työnantajan liikkumiskampanja tai työsuhde-etujen sivu, tai joku muu ulkopuolinen nettisivu joka on hyödyllinen ryhmän jäsenille.
  • Ryhmän tunnus: lyhyt numero jonka voi jakaa ryhmän jäsenille, jotta he voivat helposti valita ryhmän rekisteröityessään tai muokatessaan käyttäjätietojaan. Huomaa, että numeron on oltava uniikki ja että varaamme helpoimmat numerot tulevaa käyttöä varten, joten voit joutua muuttamaan alkuperäistä ehdotustasi.
  • Ryhmän salasana: jos käytät tätä, käyttäjien, jotka yrittävät liittyä ryhmään rekisteröityessään tai muokatessaan käyttäjätietojaan, pitää myös antaa oikea salasana. Voit jakaa salasanan heille sähköpostilla, ilmoituksessa työpaikalla, tai millä tahansa muulla mielestäsi sopivalla tavalla.
  • Esittely: lyhyt esittely tästä kimppakyytiryhmästä, jonka perusteella muut käyttäjät saavat tietää mistä siinä on kyse.
  • Sähköpostidomain: domain, jonka pitää olla ryhmään liittyvien käyttäjien sähköpostiosoitteessa tai työsähköpostiosoitteessa (ryhmän salasanan lisäksi, jos se on käytössä).
  • Matkakohteet: työnantajan toimipaikkojen, harrastus- tai urheiluseuran tapaamis- tai liikuntapaikkojen, kaupan toimipisteiden, yhteisön paikallisten bussipysäkkien tai muiden ryhmälle tärkeiden paikkojen osoitteet.
  • Ryhmän reitti 1 ja 2: tietyt reitit ja niiden aikataulut, joilla ryhmän jäseniä kannustetaan tekemään kimppakyytejä, mukaanlukien siten että autoilijat voivat poimia lähtöpaikasta kyytiin sellaisiakin ryhmän jäseniä, jotka eivät käytä palvelua. Reitit voivat olla päivittäin, viikoittain tai harvemmin toistuvia, kunhan ryhmän jäsenet voivat ilmoittaa milloin he aikovat ajaa reittejä.

HALLINNOOITU KIMPPAKYYTIRYHMÄ

Kun työnantaja tai muu yhteisö tarvitsee hallita ryhnmäänsä paremmin, se voi pientä hallinnointipalkkiota vastaan hankkia palvelun, joka sisältää jäsenten sähköpostiosoitteiden tarkistamisen, ryhmän jäsenten toiminnasta kerätyt tilastotiedot, mahdollisuuden asettaa kannustimia kuten pysäköintioikeuksia, mahdollisuus vaihtaa hallinnoijaa, ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Kimppakyytitilastot kaupungeille ja kunnille luodaan automaattisesti käyttäjän ilmoittaman koti-, työ- ja muun osoitteen perusteella. Tätä varten ei tarvitse luoda erillistä ryhmää. Kaupunkien ja kuntien tilastoja voi katsoa klikkaamalla ylävasemmalla olevaa ryhmäikonia.

KIMPPAKYYTIHANKE

Jos yhteisö haluaa monipuolisempaa tukea, kyselytietojen keräämistä, kehittyneempää analytiikkaa tai vaikuttavuusselvityksiä, kustomoida palvelua, tai integroida sitä omiin palveluihinsa tai toimintaansa, voimme tehdä tämän projektina jossa hyödynnämme palveluamme ja muita ohjelmistototeutuksiamme sekä laajaa kokemustamme ja osaamistamme alueella. Soita tai lähetä sähköpostia niin mietitään paras tapa, jolla voimme auttaa teitä tässä!.