KUMPPANIT JA HANKKEET

Älyliikenne 2020 on Iin Micropoliksen EAKR-rahoitteinen hanke, jonka puitteissa kokeillaan kimppakyytien toimivuutta Iitä ja Pudasjärveä ympäröivällä alueella Pohjois-Pohjanmaalla, sekä työpaikoilla että kylillä.

KESTO on kestävän energiankäytön, materiaalitehokkuuden ja ilmaston seudullinen toimintasuunnitelma-hanke Pohjois-Savossa, ja sen osana PiggyBaggy-palvelu otetaan käyttöön alueen kaupungeissa ja kunnissa.

Kyytiin2 on uusia ja kestäviä liikkumispalveluita Keski-Pohjanmaalle kehittävä hanke, ja sen osana PiggyBaggy-palvelu otetaan käyttöön alueen kunnissa.

VÄHILI on hanke vähähiiliseen liikkumiseen suurissa kaupungeissa, for low carbon mobility in large cities, ja sen osana testataan PiggyBaggy-palveluun integroitujen eParking.fi-pysäköintivarausten käyttöä kimppakyytien yhteistyössä Tays Keskussairaalan kanssa Tampereella.

MoTiV oli suuri kansainvälinen EU-tutkimushanke, joka tutki matka-ajan arvoa ja merkitystä. Voimme hyödyntää ja jatkokehittää hankkeen erittäin kehittynyttä sovellusta ja sen taustajärjestelmää, joilla tunnistetaan matkoja ja kulkutapoja ja analysoidaan siten kerättyä dataa. Jos olet kiinnostunut näiden ohjelmistojen käytöstä tai tämän tyyppisestä datasta, soita tai lähetä sähköpostia niin mietitään paras tapa, jolla voit hyödyntää niitä.